Har jobbet i entrepenørbransjen siden han var 13 år

Portrett

Kristian Brende vokste opp i entreprenørbransjen i Trondheim, og fikk tidlig prentet inn én viktig lærdom: Du kan være både tøff og kommersiell, men du må alltid, alltid være redelig.

 

Kristian Brende er sjefcontroller i Skanska, og har vært ansatt siden 2006. Men det er svært lenge siden han fikk smaken på entrepenørbransjen. I hjembyen Trondheim startet Kristians farfar nemlig en gang et entrepenørfirma, som var familieeid fram til 2004. Det var der unge Kristian lærte å jobbe.

– Min første sommerjobb fikk jeg som 13-åring, som hjelpegutt på lastebil. Etterhvert fikk jeg være med ut på byggeplassene som håndlanger til gravemaskinførerne og som grunnarbeider, jeg fikk prøve meg på alle slags oppgaver, og likte alt sammen. Det var en spennende bransje fra første dag, forteller Kristian Brende.

Etter videregående valgte han NHH i Bergen, der han fordypet seg i økonomistyring og ble siviløkonom, før han begynte i Avinor. Da han etter et par år var moden for et skifte, var det kun ett sted han ønsket å være.

– Da hadde jeg allerede sendt en åpen søknad til Skanska, på et tidspunkt hvor de ikke hadde noen ledige stillinger. Men da jeg senere så at de trengte controller i Skanska Oslo Bygg, så nølte jeg ikke lenge med å ta kontakt på nytt.

– Hvorfor akkurat Skanska?

– Fordi Skanska gang på gang viser at man kan være tøff og kommersiell når det trengs, men alltid redelig. Det er ikke tilfeldig at undersøkelser viser at Skanska er blant de mest respekterte selskapene blant verdens entrepenører. Det stemmer med inntrykket som jeg tidlig gjennom bransjen, og ble viktig for meg da jeg skulle søke jobber. Dessuten er det et stort multinasjonalt selskap, med 52 000 ansatte i store deler av verden, med muligheter for å kunne jobbe en periode i utlandet. Det trakk også, for vår del.

– Så: Hvor gikk ferden?

– Vi ønsket og drømte om både London og New York, men landet i Stockholm. Det var fantastisk bra, selv om vi flyttet dit bare tre uker før konas termin. Jeg fulgte da to av konserndirektørene ved hovedkontoret som deres økonom, og ble business controller for forretningsenhetene de hadde ansvar for. Det ble mye reiser og jeg fikk sitte nær beslutningstakerne i konsernet, og jeg lærte mye! Men det er en tid for alt, og etter to år reiste vi hjem igjen til Oslo.

Vel hjemme igjen ble Kristian ansatt som sjefcontroller i en alder av 34 år. Han har dermed fått faglig ansvar for alle operative økonomer i konsernet.

 

Det er sjefcontrolleren som planlegger og koordinerer den operative rapporteringen av prognoser og prosesser – og er naturlig nok også sentral i utarbeidelsen av kvartalsrapportene, i tillegg til alt det andre dagene fylles med.

– Du fikk mye ansvar tidlig?

– Ja, og ser på det som en av Skanskas store styrker: Du får store muligheter om du vil – du blir kastet ut på dypt vann, men ikke så dypt at du drukner. I et stort selskap som Skanka får vi komplekse og utfordrende problemstillinger å jobbe med, men vi er et stort fagmiljø med mange dyktige økonomer som løser oppgavene sammen. Jeg opplever at det er relativt flat struktur og ganske uformelt, og det er absolutt mulighet for allle til å gjøre en innsats som blir lagt merke til.

– Hva er det viktigste du har lært siden du begynte i Skanska?

– At eksemplene som fikk to streker under svaret i læreboka i økonomistyring fra Handelshøyskolen, ikke alltid stemmer med virkeligheten. Jo høyere opp i et stort selskap du kommer, jo mer må du tenke på konsekvensene for alle. Enhver handling har en motreaksjon, ting henger sammen på flere nivåer. Dette er det som gjør faget spennende, og det er en grunn til at Skanska i Norge har holdt det gående siden 1906 og fremdeles gjør det bra: Det handler om dyktige folk med mye kompetanse. Jeg er imponert over kollegene mine!

– Hva er viktig for deg i stillingen som sjefscontroller?

– Det er som nevnt mange hensyn, men felles for alle er etikken; at vi må ta kloke valg som lønner seg på sikt – og vise at det faktisk lønner seg kommersielt å opptre ryddig. Jeg er glad for at vi har en svarthvitt holdning til etiske brudd uten noen nedre grenser, og at brudd får konsekvenser. Gjennom fars bedrift så jeg tidlig at mange av de andre ikke var seriøse, de var tvert om ganske kyniske – og det har vært viktig for meg. Du skal være tøff og kommersiell, men du skal være redelig!

– Hvilke av dine personlige egenskaper er nyttige for deg i denne rollen?

– Jeg har et stort og ektefølt engasjement for at vi skal bli størst og best og tjene mest mulig penger, naturlig nok. I tillegg opplever jeg at jeg har et godt kalibrert etisk kompass, og kan være ganske lydhør når jeg først går inn i et rom.

Hjemme i rekkehuset på Kjelsås i Oslo bor Kristian med kona og familien, nær marka som begge er glade i. Og Kristian vet at livet noen ganger krever litt ekstra, som da de ble foreldre til en gutt som trenger jevnlige besøk på Ullevål Sykehus for å følges opp.

– Hvordan er Skanska som arbeidsgiver i slike situasjoner?

–Det er godt å merke at jeg jobber i en seriøs og romslig bedrift som tar hensyn og viser at det går an å flekse litt i ekstra krevende perioder uten at ting klapper sammen på jobben. Her står gode kolleger skulder ved skulder og sørger for at systemet fungerer. Jeg er glad i jobben og har tatt på meg mye, men Skanska er også klare på at det er viktig og riktig å legge til rette for de som i perioder har ekstra utfordringer på hjemmebane. Det er en del av Skanskas måte å driver butikk på, slik jeg ser det: Alltid ryddig og redelig.